RASADNIK I PLANTAZA GODZI BOBICA

Click here to edit subtitle

GOJI-LJUBA I SINOVI

Rasadnik godži bobica

Organskla plantaža godži bobica

       

Firma GOJI-LJUBA I SINOVI D.O.O. NIŠ je osnovana 07.03.2013. godine u Nišu, kao firma koja se bavi proizvodnjom sertifikovanog sadnog materijala biljke Goji berry (Lycium barbarum) Ningxia No1 – crveni godži, a nedavno i proizvodnjom Black goji berry (Lycium ruthenicum) – crni godži, u četiri varijeteta: crni, žuti, narandžasti i bordro, što će biti veoma interesantno u narednim godinama.


Preduzeće ''GOJI-LJUBA I SINOVI'' D.O.O. je nosilac projekta pod nazivom ''Hiljadu organskih plantaža godžija za bolji život u Srbiji''. Projekat ima za cilj da poboljšta organsku proizvodnju u Srbiji i to sa vrlo profitabilnom i lekovitom biljkom koja uložena sredstva višestruko i neverovatno brzo vraća. Interesantno je napomenuti da smo Nikola i ja od osnivanja firme do danas dali doprinose i postigli rezultate u svim segmentima proizvodnje kao i pisanju projekta.


Našom ''vizijom'' smo zaokružili proizvodnju odličnog sadnog materijala, kao i način plasiranja istog na naše dosta poremećeno tržište u Srbiji. Do najsitnijih detalja smo predvideli način nastajanja organskih plantaža godžija, od kontrolisane i propisane sadnje do postavljanja nalivnog sistema i konstrukcije za protivgradnu mrežu.


Naša firma je najzaslužnija za uvođenje bele divlje deteline za zatravljivanje plantaža, kao i korišćenje hidrogela, zeolita i peletiranog organskog đubriva pri sadnji.


Firma ''Goji-Ljuba i sinovi'' vodi edukaciju plantažera od formiranja zasada do rezidbe, zaštite, prihrane, berbe, skladištenje i preradu ovih lekovitih bobica.

Uskoro ćemo na našu inicijativu formirati Udruženje plantažera godžija SrbijeOrganska proizvodnja voća je naše opredeljenje i naša budućnost.

 

Proizvodi:


  • Sadnice 
  • Sveže organske godži bobice
  • Slatko i džem 
  • Sok i čaj

Katalog:


Sve o godži bobicama, uzgoju i nezi biljke, plantažerstvu, našim proizvodima, upotrebi i receptima...

NAŠ TIM

 Nama je uzgoj godži bobica dar sa neba koji pokušavamo da rasejemo na naše podneblje i učinimo ljude srećnim 

Ljubiša Jovanović

direktor

dip. ing. mašinstva 
060/4262990

Nemanja Jovanović

zamenik direktora (menadžer)

dip. ing. argonomije-voćarstva
061/6897824
Click this text to start editing. Use this space to describe your team members to visitors. Double click the images to choose one that represents what you are highlighting.

Nikola Jovanovićdip. ing. argonomije-voćarstva
063/1930101
Click this text to start editing. Use this space to describe your team members to visitors. Double click the images to choose one that represents what you are highlighting.

Slovenka Jovanovićmajka troje dece :) 
060/4262991


NAŠ POSAO OBUHVATA

Projekat ''Hiljadu plantaža godžija za bolji život u Srbiji'' 


Projekat ima za cilj da poboljšta organsku proizvodnju u Srbiji i to sa vrlo profitabilnom i lekovitom biljkom koja uložena sredstva višestruko i neverovatno brzo vraća.

Proizvodnju i prodaju sadnica za plantaže 


Sertifikovan i zdrav sadni materijal sa dozvolom reprodukcije iz Kine.

Dve vrste godžija Lycium barbarum i Lycium ruthenicum sa raznim varijetetima.


Prodaja svežeg ploda i proizvoda od godži bobica


Organski sveže bobice raznih vrsta sa naše plantaže. Slatko, džem, sok i čaj od godžija.

Stručnu podršku, edukaciju oko formiranja plantaže, uzgoja i nege...


Sve skice za formiranje organske plantaže, upustvo oko sadnje, postavljanja stubova i žice, protivgradne mreže, nalivnog sistema ...

Potpisivanje kooperativnog ugovora 


Obezbeđen otkup ploda, 5-godišnja saradnja, edukacija, stručni saveti i td.

Radivoja Dinulovica 4, Nis

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.